جــورواجــور

مرجع بزرگ دانلود، آموزش، سرگرمی، طنز و ...
صفحه خانگی اضافه به علاقمندی ها نقشه سایت

درباره ما

سلام به وبلاگ جورواجورخوش اومدید. تو این وبلاگ انواع مطالب به درد بخور برای شما قرار می گیره. شما می تونید مطالب جالب و خوندنی خودتون رو برام ارسال کنید تا با نام خودتون در وبلاگ قرار بگیره. امیدوارم خوشتون بیاد. موفق باشید. ضمنا نظر هم یادتون نره!

معرفی سایت به دوستان

نام شما :
ایمیل شما :
نام دوست شما:
ایمیل دوست شما:


Powered by ParsTools

لینک دوستان

وبلاگ تخصصی تفریح و دانلود
محرم
وبلاگ نصری زاد مقدم2
ردیاب ماشین
جلوپنجره اریو
اریو زوتی z300
جلو پنجره ایکس 60

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان جورواجور و آدرس jour-va-jour.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





خوش آمدید

این عکس را احتمالا دیده‌اید،‌ این عکس را ماهواره Suomi NPP ناسا در ۲۴ سپتامبر سال ۲۰۱۲ گرفته بود، و در آن تفاوت منظره بسیار آشکاری بین کره شمالی و جنوبی وجود دارد.

04-24-2013 09-09-17 AM

 

ادامه مطلب رو هم ببینید.



مقایسه کشورها از نظر تعداد و کیفیت مقالات در 2012

توسط مجله نیچر



 

برای مشاهده تصویر در اندازه واقعی اینجا کلیک کنید.



اولین باری نبود که دیوید سعی می‌کرد، پای خودش را قطع کند. وقتی تازه کالج را تمام کرده بود، سعی کرده بود با بستن شریان پایش با یک تورنیکه یا شریان‌بند این کار را بکند. او در اتاقش را قفل کرد تا پدر و مادرش سرزده مزاحمش نشوند، سپس پایش را به دیوار تکیه داد و شریان‌بند را بست، بعد از ۲ ساعت، دیگر درد برای او غیرقابل تحمل شد و ترسش بر عزمش برای قطع کردن پایش، غلبه کرد.

اما باز کردن شریان‌‌بند هم برای دیوید خطرات خودش را داشت، وقتی عضوی از جریان خون محروم می‌شود، مملو از سموم مختلف می‌شود، برقرار شدن جریان خون باعث می‌شود، این سموم به یکباره وارد جریان خون شوند و به کلیه آسیب برسانند.

An-amputee-rests-on-a-ver-012



باور کنید یا نه، عمل ساده پلک زدن تا مدت‌ها برای دانشمندان یک چیز اسرارآمیز بود. تصور ما این است که پلک زدن تنها برای لغزان کردن قرنیه و جلوگیری از خشکی آن انجام می‌شود، اما پلک زدن معمولا بیشتر از حد نیاز ما انجام می‌شود، یعنی حدود ۱۵ تا ۲۰ بار در دقیقه!

اما حالا پژوهشگران ژاپنی تونسته‌اند کشف کنند که پلک زدن به منظور دیگری هم انجام می‌شود:

بقیه در ادامه مطلب...



پژوهشگران می‌گویند که در یک آرامگاه هزار ساله در مکزیک، جمجمه‌هایی یافته‌اند که عامدانه به شکل‌های عجیبی، شبیه آنچه تصور ما از جمجمه موجودات فرازمینی است، درآمده‌اند.

foto6

ادامه مطلب رو هم ببینید



نشریه «تایم» به روال همیشگی در پایان هر سال میلادی، فهرست‌های جالبی از «ترین‌»‌ها را منتشر می‌کند، در این پست نگاهی می‌اندازیم به برترین تحولات دنیای پزشکی سال ۲۰۱۲ به انتخاب این نشریه:

۱- درمان آکنه با ویروس‌ها: گاهی بهترین شیوه برای مقابله با آتش، استفاده از آتش است! پزشکان برای مقابله با آکنه -ضایعه پوستی آزاردهنده نوجوانان- از همین شیوه بهره برده‌اند.

پزشکان در شیوه درمانی جدید، یک ویروس را به جنگ باکتری مسئول آکنه موسوم به bacterium Propionibacterium acnes می‌فرستند. این ویروس‌ها به صورت طبیعی در حفرات پوست قرار دارند، باکتری‌ها را مبتلا می‌کنند، آنها را مبدل به کارخانه‌های تولید ویروس می‌کنند و در نهایت باعث تخریب باکتری می‌شوند.

کاری که پزشکان باید بکنند، تقویت این ویروس‌ها است، این کار را می‌شود با استفاده از کرم‌های موضعی یا استفاده از عوامل مخرب باکتری استخراج‌شده از ویروس‌ها انجام داد.

12-12-2012 08-13-08 AM

پژوهش جدید را پزشکان دانشگاه کالیفرنیا انجام داده‌اند. 



کودک که بودم، وقتی در فضای باز بیرون خانه و کلاس درس با دوستانم بودم، گاهی بازی جالبی می‌کردیم، به آسمان نگاه می‌کردیم و سعی می‌کردیم با تجسم کردن چهره‌هایی در توده‌های ابر، قدرت تخیل خود را به رخ هم بکشیم. بعضی‌هامان در این کار مهارت داشتیم، بعضی‌ها هم نه. باز هم یادم می‌آید که وقتی به بافت چوبی درب اتاق‌ها نگاه می‌کردم، موجوداتی خیالی در آنها می‌دیدم و پیش خودم سرگرم می‌شدم.

در این پست می‌خواهم توانایی تجسم چهره از اشکال نامفهوم را که در نهاد همه ما است، با دقت بیشتری با هم بررسی کنیم.



زیست‌شناسی، شیمی، فیزیک، ستاره‌شناسی و به صورت کلی، همه اشکال دانش، روش‌هایی برای مشاهده جهان هستی در اختیار ما قرار می‌دهند، این روش‌ها به صورت پیوسته راه تکامل را می‌پیمایند.

نشریه لایف به مناسبت ۷۵ سالگی خود، ۳۷ عکس برتر مرتبط با دانش و فناوری را انتخاب کرده است که در زیر، بیست عدد از آنها را با هم مرور می‌کنیم.

این عکس‌ها از جهتی ممکن است فقط سرگرم‌کننده به نظر برسند، اما از زاویه دید دیگری هم می‌توان به آنها نگاه کرد، این عکس‌های نمایانگر دهه‌ها تلاش و نوآوری و صرف انرژی از سوی صاحبان صنایع، دولت‌ها و دانشمندان برای ارتقای سطح علمی بشر هستند. در عین حال تصور اینکه در سال‌های دهه ۳۰ و ۴۰ میلادی در قرن بیستم، در شرایطی که ممالک جهان سومی در فقر و جهالت سر می‌کردند، چنان تلاش‌ها و پیشرفت‌هایی انجام می‌شد، شخصا برای من جالب بود.

۱- جیمز واتسون، زیست‌شناسی و دانشمند ژنتیک پیشگام، در حال بررسی مدل DNA در سال ۱۹۵۷


صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد